27 Şubat 2021 Cumartesi

Bitcoin Analizi Dezavantajları

 


Bitcoin analiz sırasında genel olarak sosyal, psikolojik, çevresel ve siyasi baskılar ilk bakılması gereken olaylardan biridir. Eğer kısa bir zamanda savaş tehdidi var ise hisseler ve kripto para birimi Bitcoin değerinde ciddi düşüş ve beklenmeyen bir yükseliş olabilir. Kripto para yorumları kısmında tüm bunların sebebi yaşanan ve beklenmeyen olaylar şeklinde anlatılmaktadır. Dolar kuru bu analizi yaparken analistler beklemedikleri bir zamanda haberlerle karşı karşıya kalabilir ve teknik analizler şaşabilir. Teknik analizin en önemli hususu olan arz ve talep de bu kısımda yer almaktadır. Bitcoin haberleri yaşanan ekonomik durumla ilgili kripto para birimlerini de açıklamıştır. Temelleri de bilmek gerekir. Bitcoin analizde temelini de bilmiyorsanız bu durum karşısında doğru analiz yapmazsınız. Doğru olmayacak teknik bir analizle bu yöntem uygulanabilir. Kendi beklentileriniz ile hareket ederseniz teknik analizi yapan kişi Bitcoini destekleyecektir ve psikolojik olarak düşündüğünde tüm yatırımlarımı kaybedebilirim diye düşünmektedir. Teknik analiz de aslında doğru yöntemle uygulanmamış olur.

Bitcoin Analiz İşe Yarar mı?

Bitcoin analiz her ne kadar ünlü bir isim tarafından yapılmış olursa olsun, isterse borsayı yöneten kişi yapsın asla ve asla hiçbir zaman için de doğruluk payı vermez. Bu sebepten dolayı da yatırıcımlar teknik analizlere güvenmez fakat teknik analizleri referans alarak doğru bir sonuca ulaşabilir. Yani hem riskli hem de kazancı olan bir analizdir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Mobil Oyunların Kralı: PUBG Mobile

  PUBG, oyun dünyasının fenomenlerinden biridir ve oyuncular arasında büyük bir ilgi görmektedir. Oyunun rekabetçi doğası bazı oyuncuları ...