9 Şubat 2021 Salı

Vefk Yaptıranlar

 


 

İnsanlara yalan yanlış hizmet veren ve insanların manevi duygularını hiç ederek bu işi yaptığını söyleyen bir çok insan var. Bu kişilerin asla sonu gelmiyor ve farklı isimlerle tekrardan karşımıza çıkıyorlar. İnsanları hem maddi anlamda zor duruma sokuyorlar hem de insanların zamanlarını boş yere harcıyorlar. Vefk konusunda sizlere en iyi yardımı verebilecek hoca sayısı çok azdır. Bu hocalardan bir tanesi olan Medyum Ali bu tür insanlardan uzak durmanızı öneriyor.

 

Medyum Ali

 

Vefk hizmeti satın almak isterseniz veya vefk yazdırmak isterseniz Medyum Ali hoca gibi bu insanlardan mutlaka uzak durmanız gerekir. Vefk hizmeti hakkında bilgi almak için Google’a ‘vefk yaptıranlar’’ şeklinde aramalar yaptırabilirsiniz. Gerçek bir medyum hocası sizlere yardımcı olabilir. Diğer kendini hoca zanneden ve hoca olduğunu söyleyen yalan insanlar vefk’in ne demek olduğunu hiçbir şekilde bilmemektedir. Sizlere tamamen sahtekarlıklarıyla hizmet verirler. Bu tür sahtekar insanların maalesef halen önüne geçilebilmiş değil. Önüne geçilemediği gibi de diğer gerçekten bu işi yapan alim hocalarında kötülenmesini sağlamaktalar.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Mobil Oyunların Kralı: PUBG Mobile

  PUBG, oyun dünyasının fenomenlerinden biridir ve oyuncular arasında büyük bir ilgi görmektedir. Oyunun rekabetçi doğası bazı oyuncuları ...