27 Mart 2021 Cumartesi

Elektrikli Scooter Xiamoi

 


Elektrikli scooter, ileri teknoloji ergonomi ve fonksiyonel yapısı sayesinde oldukça pratik, alüminyum alaşımdan üretilmiş olup hafiftir. Elektrikli scooterlar genellikle 1140 x 1080 x 500 mm ölçülerinde üretilmekte olup, birçok yere montajı kolaydır, nakliye ve depolamada büyük kolaylık sağlar, kullanımı ve kullanım sonrasında rahattır. Fren sistemi, elektrikli scooter'ın önemli bir parçasıdır, genellikle güvenliğinizi sağlayabilen bir disk fren sistemi; elektrikli scooter'daki elektronik ön hız ve mesafe göstergesi, Cruz kontrolü (hız sabitleyici sistemi), özel ek standart kit standart pakette LED aydınlatma sistemi, korna, park lambası, pil göstergesi vb. bulunur. E scooter için de aynı şey geçerli olacaktır.

Elektrikli Scooter Pil Gücü Hakkında Bilinmesi Gerekenler

Elektrikli scooterlar, kısa mesafeli ve orta mesafeli taşımalarda ilginç bir konfor sağlarken, sürüş hızını yaş grubuna, kullanıcı ağırlığına ve modeline göre 25 kilometreye çıkarabilir, menzil marka ve modele göre farklılık gösterecektir. Dayanıklılığı 30 kilometreye kadar, dayanıklılığı 5 saate kadar çıkmaktadır. Kullanıcının yapısına ve modeline göre e Scooter Xiaomi motor gücü 250 watt'a çıkarılabilmektedir. Kullanım süresi kullanım süresine göre değişmekle birlikte marka ve modele göre değişmekle birlikte en yüksek hızda kullanıldığında 60 dakika pil ömrü sağlayabilir. Bilinmeyen markalar ve doğrulanmamış teknik servisler ve yedek parçalarla ilgili sorunlar yaşayabilirsiniz ve batarya önemli sorunlarla karşılaşabilir. Bu sebeplerden dolayı iyi bakım yapmanız gerekecektir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Mobil Oyunların Kralı: PUBG Mobile

  PUBG, oyun dünyasının fenomenlerinden biridir ve oyuncular arasında büyük bir ilgi görmektedir. Oyunun rekabetçi doğası bazı oyuncuları ...