18 Mart 2021 Perşembe

Pubg CFG Ayarı Nasıl Yapılır?


CFG ayarı oyunun kodları üzerinde değişiklik yapılarak yapılan ayarlamalara denilmektedir. Pubg CFG ayarı oyuncuların her seferinde oyuna girerken tekrardan ayar yapmalarını önleyerek vakit kazanmalarını sağlayabilmektedir. Bu neden ile CFG ayarı oyun severlerin en çok kullandıkları paneller arasında yer almaktadır. CFG ayarları düzenlendikten sonra tekrardan ayarlanmasına gerek kalmamaktadır. Sadece 1 kere düzenlenme yapıldıktan sonra tek tuş ile tüm ayarlar yapılabilmektedir. Aynı zamanda CFG ayarları kişiye özel olarak yapılan ayarlar olduğu için oyunu oynayan kişinin çok daha akışkan ve zevkli bir şekilde oyunu oynamasını sağlamaktadır.  CFG ayarları farklı oyunlar içerisinde de gerçekleştirilebilmektedir. Buna örnek olarak Counter-Strike oyunu verilebilmektedir.  Hatta cs 1.6 cfg Pubg CFG ayarından çok daha kolay bir şekilde ayarlanabilmektedir. CFG ayarlarının kolay yapılabilmesinden dolayı sıklıkla tercih edilen oyunlardan bir tanesi de cs go cfg olmaktadır.

CFG Ayarlarının Avantajları Nelerdir?

CFG ayarlarının en büyük avantajı zaman kaybı yaşamadan tek bir tuş ile ayarları yaparak oyuna başlayabilmektir. Oyuncuların CFG ayarlarını en çok tercih etme nedenleri ise oyun ayarlarını kendi istedikleri gibi ayarlayabilmeleridir. Bu neden ile bir çok kişi tarafından tercih edilmektedir. Yapılan kişisel ayarlamalar her oyuna girildiğinde tek tuş ile oyuncuların dilediği gibi ayarlarını yapabilmesi ve oyun içerisinde çok daha fazla eğlenebildikleri için CFG ayarlarını tercih etmektedirler.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Mobil Oyunların Kralı: PUBG Mobile

  PUBG, oyun dünyasının fenomenlerinden biridir ve oyuncular arasında büyük bir ilgi görmektedir. Oyunun rekabetçi doğası bazı oyuncuları ...