12 Mart 2021 Cuma

Pubg Uc Hilesi Doğrulama Adımı

 


Tüm işlemler tamamlandıktan sonra karşınıza doğrulama adımı gelmektedir. Bu botun çıktıktan sonra bastıktan sonra sistem sizi kullanmış olduğunuz telefona göre sisteme göndermektedir. Eğer ios kullanıyorsanız Pubg Uc Hilesi İos şeklinde yönlendirmektedir. Android kullanıyor iseniz Pubg Uc Hilesi Android gibi yönlendirilmektedir. Bu sayfa da id numaranızı görebilmeniz mümkündür. Doğrulama sayfasına yönlendirildikten sonra üç çeşit ikon bulunmaktadır. Bu ikonlar kullanıldıktan sonra adımları tamamlanmanız gerekmektedir. Birinci olan ikon için siteye giriş gerçekleştikten sonra ve reklam onayı almak için, ikinci ikon ise youtube kanalına abonelik istemektedir. Bu hesabı takip etmeniz için kullanmanız gerekir. Pubg Mobile Uc için yapmanız gereken adımlar bu şekilde gösterilmektedir.  Siz bunları yaptıktan sonra hile algoritması sizi takibe başlar ve tamamladığınızda gönderiminizi onaylar. Tüm bu işlemleri gerçekleştirdikten sonra üretilmekte olan UC hesabınıza yansıtmaktadır. Gönderimler eğer yoğun bir süreçte ise 24 saati bulabilmektedir.

Pubg Uc Hilesi Nasıl Yapılır

UC hile, hesabınıza göndermek istediğiniz UC ve BP sayısını oluşturur. Oluşturulan veriler arka planda bazı algoritmik işlemlerden geçer. Pubg, oyundaki kullanıcı adınızı veya kullanıcı kimlik numaranızı veri tabanından bulup hesabınıza eklemek için hileler yapar. Bu işlemler tamamen ücretsizdir ve herhangi bir tehlike yoktur. Güvenle kullanabilirsiniz. Pubg mobile UC'de hile yapmak için lütfen önce hesabınıza gönderilecek miktarı seçin. Ücretsiz Uc tutarını seçerken nakliye sıkışık olduğunda teslim süresine dikkat etmelisiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Mobil Oyunların Kralı: PUBG Mobile

  PUBG, oyun dünyasının fenomenlerinden biridir ve oyuncular arasında büyük bir ilgi görmektedir. Oyunun rekabetçi doğası bazı oyuncuları ...