23 Nisan 2021 Cuma

Ofis Dezenfekte Hizmetleri

 


Ofis dezenfeksiyonu ismini özellikle son bir sene içerisinde duyurmuştur. Ancak bu manada verilen hizmetlerin tarihçesi oldukça eskiye dayanmaktadır. Hatta pek çok işyeri belli zamanlarda zaten açıklanacak olan hizmetlerden istifade etmektedir. Salgının başlaması sadece alınan dezenfekte işlemlerinde zaman aralıklarının azalmasına neden olmuştur. Bunun yanı sıra artık sadece ofisler değil toplu kullanım alanlarında ya konutlarda da dezenfekte işlemlerine olan talep artış göstermiştir.

Mekânlarda gerçekleştirilen dezenfeksiyon işlemi çerçevesinde salgının yayılma hızı kontrol altına alınabilmektedir. İşlemin tamamlanmasının hemen ardından o bölge temiz hale gelmektedir. Tabi elde edilen güvenlik devamlı değildir. Bundan ötürü belli aralıklarla dezenfeksiyon işleminin yenilenmesi gerekmektedir. Günümüzde dezenfeksiyonda gümüş iyon teknolojisi kullanılmaktadır. Bu teknoloji ile yapılan işlemlerde %100’e kadar istenen sonuçlar temin edilebilmektedir. Üstelik değerlendirilen materyaller bitkisel olduğu için insan sağlığını da tehlike altına atmamaktadır.

Ofis Dezenfeksiyonu

Firmalar için özel olarak ofis dezenfekte hizmetleri de verilmektedir. Bu tür hizmetlerde mekanların sağlık açısından güvenilir hale gelmesi ilk bakılan kıstastır. Ancak bu kıstas yeterli değildir. Fabrikalardaki üretimin ara vermemesi ya da ofislerdeki işlerin aksamaması da önemlidir. Bundan kaynaklı olarak dezenfeksiyon yapan firmalar saat konusunda esnek davranabilmektedir. Özellikle salgın döneminde işlevselliğin devamı için işlemler genellikle mesai saatlerinin sona ermesi ile başlamaktadır. Bitkisel ürünler kullanıldığı için mesai saatlerine kadar dezenfekte edilen alanlar kullanıma hazır hale gelmektedir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Mobil Oyunların Kralı: PUBG Mobile

  PUBG, oyun dünyasının fenomenlerinden biridir ve oyuncular arasında büyük bir ilgi görmektedir. Oyunun rekabetçi doğası bazı oyuncuları ...