8 Mayıs 2021 Cumartesi

Burger Yiyelim Hamburgerleri

 


Burger yiyelim hamburger piyasasına 2016 senesinde girmiştir ve 2016 yılından bugüne bu piyasada önemli bir yer etmeyi başarmıştır. Bu marka bu piyasada aslında çok daha eski bir marka olma özelliği taşır. Nitekim 1976 senesinde Keban et olarak et piyasasına giriş sağlamıştır. Sonraki dönemlerinde et piyasasında isim yapmış ve kurduğu et entegre tesisi ile kendi ürünlerini kendisi üretmeye başlamıştır. Keban Et 1500 m2 alana sahip bir entegre et tesisinde üretimlerini yapmaktadır. Tesiste bulunan makinelerin her biri son teknolojik ürünlerdir ve hijyenik üretimde her zaman ön planda yer almaktadır. Et aşkı ile yanıp tutuşan kişilerin de her zaman ilk tercihi olma özelliği bulunmaktadır.

 Burger Yiyelim Hamburger Fiyatları

Burger yiyelim hamburger fiyatları söz konusu markanın sitesinde de görüleceği üzere, oldukça uygundur. Fiyatların bu denli düşük olmasının nedeni ise, kendi ürünlerini kendi tesislerinde üretiyor olmasıdır. Sitesine giriş yapıldığı takdirde birçok menü bulunmaktadır ve bu menülerin her biri kendi içerisinde uygundur. Site üzerinden burger menüler haricinde atıştırmalık olarak soğan halkası, çıtır peynir ve patates tava sipariş geçilebilmektedir. Tatlı olarak ise, site üzerinden Magnolia Red Velvet sipariş geçilebileceği gibi, birçok içecek seçeneği de site üzerinde mevcuttur. Firmanın çalışma saatleri ise 11:00 ve 23:00 saatleri arasındadır ve bu saatler içerisinde siparişlerinizi geçmeniz mümkündür.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Mobil Oyunların Kralı: PUBG Mobile

  PUBG, oyun dünyasının fenomenlerinden biridir ve oyuncular arasında büyük bir ilgi görmektedir. Oyunun rekabetçi doğası bazı oyuncuları ...