15 Temmuz 2021 Perşembe

Kiosk Yazılımı Hakkında


Kiosk yazılımı bilindiği üzere, bir kabinin içindeki mini bilgisayarlara yazılan yazılımlardır. Bu yazılımı daha çok bankalardaki sıramatiklerde ve bankamatiklerde görmekteyiz. E-ticaret yazılımı zor bir süreçtir ve kiosk yazılımı da  en az bu yazılım türü kadar zordur. Bunun için profesyonel bir yazılımcı olmak ve bu konuda oldukça tecrübe sahibi olmak gerekir. Aksi takdirde bu işi verdiğiniz firmanın yazılımcıları, bu işi istediğiniz kapasitede yapamayacaktır. Hangi firmaya bu yazılım işini verdiyseniz, bu firmadan bu yazılımı daha önce kodlayıp kodlamadıklarını sormalı ve verilen referansları incelemelisiniz.

Kiosk Yazılımı Yapan Firmalar

Kiosk cihazlarındaki yazılımları yapan birkaç önemli firma bulunmaktadır ve bu firmaları bulmak size hem zamandan hem de maddi anlamda kazanç sağlayacaktır. Nitekim ben yaparım herhalde denilebilecek bir iş değildir ve profesyonel yazılımcıların altından kalkabileceği kadar büyük bir iştir. Mobil uygulama da yeni doğan yazılım türlerindendir ve kiosk da pek bilinmesede uzun yıllardır bu piyasadadır. Mobil uygulamanın kullanım alanının oldukça fazla olduğunu bilmekteyiz ve bu yüzden de yazılımcılar bu tür konularda kendilerini geliştirmektedir. Kiosk yazılımı ise genellikle kurumsal firmalara verilen hizmetlerdir ve kullanım alanı geniş olsa da pasta azdır. Bu yüzden de bu alanda kendini geliştiren yazılımcılarda diğer yazılım türleri ile kıyasla az sayıdadır. Bu firmaların seçiminde sizlerde en iyilerle çalışmanız gerektiğini bilmelisiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Mobil Oyunların Kralı: PUBG Mobile

  PUBG, oyun dünyasının fenomenlerinden biridir ve oyuncular arasında büyük bir ilgi görmektedir. Oyunun rekabetçi doğası bazı oyuncuları ...