8 Ekim 2021 Cuma

İnfluencer Nedir?

 


Etkileyici pazarlama olarak tanımlayabileceğimiz influencer, günümüzde farklı isimler ile de anılmaktadır. İnfluencer fenomen ismiyle bilindiği gibi, Blogger, Youtuber gibi isimler ile de bilinir. İnfluencer Instagram, Youtube veya diğer sosyal medya platformlarında yüksek sayıda takipçileri bulunur. Bunların genellikle bir özellikleri vardır ki, bu özelliğe bağlı olarak da bir kitle tarafından takip edilir. Bu kişiler paylaşım başına ücret alırlar ve takipçilerinin güvenini kazanmıştırlar. Bu da onların yaptıkları reklamı etkileyici bir reklam yapmaktadır. Fiyatlar takipçi sayısı ile doğru orantılıdır ve takipçi sayılarının bir kısmı, takipçi sitelerden edinilir. Piyasada influencerlerin takipçilerinin %15’inin bu yolla yapıldığı tahmin edilmektedir. Bu ne yazık ki günümüz şartlarının oluşturduğu bir durumdur. İnfluencer marketing sayesinde de firmalar kendileri için doğal bir Pazar oluşturma imkanına sahip olurlar.

İnfluencer Ajansı Ne İş Yapar?

İnfluencer marketing ajansı, firmalar adına internette Pazar imkanı oluşturmak ile yükümlüdür. Firmanın dijital dünyada bir kitleye ulaşması için, İnfluencer araştırması yapar. En doğru İnfluencer bulunarak firma adına anlaşmalar yaparak, marka işbirliği yapmak için iletişim de bulunur. İnfluencer marketing ajanslarından birisi olan ajansımız, bu zamana kadar birçok müşterisinin hedeflerine ulaşmasını sağlamıştır. Aynı zamanda birçok ünlü İnfluencer ile de çalışma imkanı sağladığımızı ve bu alanda ki en profesyonel ajanslardan olduğumuzu belirtmeliyiz. Sizde sosyal medya da yer almak istiyorsanız ve nereden başlayacağınızı bilmiyorsanız ajansımız emrinizdedir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Mobil Oyunların Kralı: PUBG Mobile

  PUBG, oyun dünyasının fenomenlerinden biridir ve oyuncular arasında büyük bir ilgi görmektedir. Oyunun rekabetçi doğası bazı oyuncuları ...