20 Aralık 2021 Pazartesi

Kaderiniz Ne Yöne Kıvrılacak

 


Astroloji yıllardan beri gizemini koruyan bir düşünme tarzıdır. Birçok insan bilim olarak görse de sonuçları deneylerle kanıtlanamadığı için bilim demek aslında yanlıştır. Kimi insanlar astrolojiye inansa da kimileri de tamamen yararsız olduğunu düşünmektedir. Eğer siz inanan kesimdenseniz Horary astroloji gibi kişiye ait gökyüzü haritaları üzerinden spesifik sorulara cevap veren yöntemleri denemenizi tavsiye ederiz. Ebru Tansoy gibi astroloji eğitimi almış deneyimli kişilerin elinde çok daha net cevaplara ulaşmanız mümkün olur.

Geleceğinize Dair İpuçları Almak İstemez misiniz?

Kimi insanlar hayatlarının belirsiz olmasından hoşlanmamaktadır. Onları hayatlarının ilerisinde nelerin beklediğini öğrenebilmek için birçok farklı yola başvururlar. Fallar, medyumlardan danışmanlık almalar, astroloji haritaları bu yöntemlerden birkaçıdır.

Özellikle sinastri haritası gibi gelecekte ki eşinizin kim olduğunu size söyleyecek yöntemler insanların ilgisini çekmektedir. Kimi insanlar astroloji haritaları çıkarılabilsin diye rektifikasyon yöntemiyle tam olarak doğdukları saati saptatmayı denemektedir. Böylece doğum haritası hesaplaması yaptırarak onlar için belirsiz olan geleceğe bir miktar ışık tutabileceklerini düşünmektedirler.

Yolunuza Çıkacak Tümseklere Karşı Hazırlıklı Olun

Astroloji insanlara yol gösterebilecek bir bilim dalıymış gibi kabul edilmektedir. Bu nedenle insanlar kendilerinin evrende ki yerlerini tam olarak saptamak için bu düşünce tarzından yardım almaya çalışmaktadırlar. Doğum saati öğrenmek bu iş için adeta başlangıçtır.

Daha sonra yükselen burç, alçalan burç gibi kendilerinin gezegen hareketlerinden ne oranda etkileneceklerini anlamaya yönelik olarak, kendi konumlarını belli edecek noktaları öğrenmeye çalışırlar. Eğer sizde bu konularla ilgileniyorsanız bu konularda Astrokronos gibi işinin ehli kurumlardan eğitim kurumlardan eğitim alabilirsiniz. Kariyer astrolojisi gibi farklı dallarda uzmanlaşabilir. Yada kendi hayatınıza dair ipuçları elde etmek için edindiğiniz bilgileri kullanabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Mobil Oyunların Kralı: PUBG Mobile

  PUBG, oyun dünyasının fenomenlerinden biridir ve oyuncular arasında büyük bir ilgi görmektedir. Oyunun rekabetçi doğası bazı oyuncuları ...