29 Mayıs 2022 Pazar

XenForo

 


XenForo, PHP programlama dilinde yazılmış olan ticari bir internet forum yazılım paketidir. SEO (Arama Motoru Optimizasyonu) konusunda pek çok iyileştirmeyi bünyesinde barındırmasıyla diğer forum sistemlerinden ayrılır. Bu özellik, sistemin ayırt edici unsurlarındandır. XenForo bünyesinde lisans karşılığı satın alınabilecek türde pek çok ürün bulunur. Kurulumu oldukça basit olan sistemin kurulup adapte olunmasının kolay olması, forum organizatörlerince de mühim görülen hususlar arasındadır.

XenForo eklentileri hakkında resmî sitesinden anında bilgi alınarak hareket edilebilir. Böylelikle eklentiye yönelik bilgiler anında edinilmiş olur. XenForo temaları konusunda da resmi siteden bilgi alınıp güncel versiyonlar takip edilebilir. Böylelikle sisteme yabancı kalınmaz ve yeniliklere anında adapte olunmuş olur.

XenForo Nedir?

Her geçen gün kendini geliştiren ve yenileyen bir forum sistemi olan XenForo, kullanıcılardan tam not alır ve bu şekilde popüler kullanımına devam olunur. Güncellemelere ve yeniliklere anında adapte olunan forum sistemi, güvenlik konusunda oldukça iddialı bir hizmet sunar ve kullanıcıların en çok önemsediği hususta böylelikle kritik bir fonksiyon icra edilmiş olur.

Forum siteleri günümüzde her alanda oluşturulabilmektedir. Forum siteleri oluşturulurken hiçbir detayın atlanılmasına müsaade edilmez. Dolayısıyla adapte olunan forum sisteminin tüm her şeyi planlaması ve düzenlemesi beklenir. Bunun için internet üzerinde yeterince araştırma yapılır ve sonrasında sisteme karar verilir. Böylelikle sonrasında herhangi bir pişmanlık yaşamaya yer olmadığı görülür.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Mobil Oyunların Kralı: PUBG Mobile

  PUBG, oyun dünyasının fenomenlerinden biridir ve oyuncular arasında büyük bir ilgi görmektedir. Oyunun rekabetçi doğası bazı oyuncuları ...