18 Temmuz 2022 Pazartesi

SMS Doğrulama Hizmeti

 


Cep telefonlarında normal mesajlaşma artık herkes tarafından kullanılmıyor olsa da bazı firmalar sms’leri halen bir reklam aracı olarak kullandıklarından dolayı insanlara kod göndereceklerini belirterek numara toplamaya çalışıyorlar. SMS onay sistemi sayesinde toplanan numaralara bazen reklam bazen de bilgilendirme metinleri gönderiliyor. Bunun bir kez olması halinde sorun bulunmuyor, ancak sürekli devam ettiriliyor olması da can sıkıcı bir durum. Böyle bir durumda yapılması gereken şey önce kendi güvenliğinizi almak ve özel numaranızı her istenilen yere vermemek. Tabi kod gönderilecek bu durumda ne yapmam gerekli diyorsanız o konuda da şunu hatırlatabiliriz. SMS onay sistemi sayesinde internetten alacağınız bir sanal numarayı kullanabiliyorsunuz. Adından da anlayacağınız gibi sanal olan bu numara ile telefon görüşmesi yapmanız mümkün değil. Siz sizden istenilen numarayı bu şekilde verdiğinizde kodunuz buraya gönderiliyor ve numara kullanılmaz hale geliyor.

SMA Onay Sistemi

SMS doğrulama yöntemi için en uygun olan bu yöntem sayesinde telefondaki gizliliğinizi korumuş ve kimsenin sizi rahatsız etmemesini sağlamış oluyorsunuz.

Bu numaralar ücretli ya da ücretsiz olarak verilebiliyor. Bu nedenle numaralara erişmek istediğinizde öncelikli olarak gireceğiniz site konusunda emin olmanız çok gerekli. Eğer girdiğiniz siteye güvenemiyorsanız bu durumda ücretsiz olarak işlem yapmamalısınız.

Ücretli olarak sms doğrulama hizmeti alabileceğiniz sitemiz üzerinden hangi ülkenin numarasını istiyorsanız o ülkeye ait numaraları alabilirsiniz. Bu yöntem eskiden bilinmiyor olsa da son dönemlerde birçok kişi tarafından kullanılıyor.

 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Mobil Oyunların Kralı: PUBG Mobile

  PUBG, oyun dünyasının fenomenlerinden biridir ve oyuncular arasında büyük bir ilgi görmektedir. Oyunun rekabetçi doğası bazı oyuncuları ...