10 Mart 2023 Cuma

Cerrah Nöbet Forması

 


Sağlık sektöründe çalışan kişiler, kesinlikle üniforma giymek zorundadır. Giyilen bu üniformalar,  çalışan kişiyi; salgın ve bulaşıcı hastalıklardan ve bakterilerden korurken aynı zamanda kişiye çok daha rahat bir çalışma imkânı da sunar. Sağlık sektöründe çalışan kişiler, pamuktan üretilen üniformaları giyer. Çünkü pamuklu üniformalar, hem çok kaliteli hem de uzun ömürlüdür. Cerrahi nöbet formaları, genel olarak koyu yeşil renkte ya da turkuaz renginde üretilir. Bu üretilen renkler, hastanenin taleplerine göre de değişiklik gösterir. Cerrahi nöbet formalarında üst ve alt giysiye ek olarak cerrahi bone de bulunabilir. Farklı boyut ve desenlerde de üretilen formalar sayesinde cerrahlar kendisini çok daha rahat hisseder.

Tesettür Hemşire Forması

Tesettür hemşire formaları, tesettür giyimi tercih eden kadın sağlık çalışanları için özel olarak üretilmektedir. Bu formalar, diğer forma türlerine göre daha bol ve uzun olarak üretilmektedir. İstenilen renk ve ebatta bulunan bu formalar, tesettürlü hemşirelere çok daha rahat bir çalışma alanını da beraberinde getirir. Bu formalar, bilinen hemşire formasına göre daha geniş bir yapıdadır. Genel anlamda uzun kollu olarak üretilen tesettür hemşire formaları, son zamanlarda oldukça tercih edilen formaların başında gelir. Likralı olan bu kumaş türü sayesinde üretilen formalar oldukça esnek bir yapıdadır. Farklı renk ve ebatlarda da üretilen hemşire formalarını tekli ya da toplu olarak sipariş edebilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Mobil Oyunların Kralı: PUBG Mobile

  PUBG, oyun dünyasının fenomenlerinden biridir ve oyuncular arasında büyük bir ilgi görmektedir. Oyunun rekabetçi doğası bazı oyuncuları ...