25 Mayıs 2023 Perşembe

Kalıcı Makyaj Uygulaması

 


Doğal içerikli bitkisel boyalarla yapılan ve özel teknikler sayesinde gerçekleştirilen Kalıcı Makyaj uygulaması, tüm dünyada son 5 yıldan beri en çok tercih edilen güzellik sırlarının başında gelmektedir. Derinin en üst katmanı olan epidermise uygulanan renkler, cilde çok daha aydınlık ve doğal bir etki verir.

Yaklaşık olarak 2 yıla kadar kalıcı olan bu işlem özellikle de; kaşları seyrek ya da dökülmüş olan kişilere, kozmetik ürünlerine alerjisi olanlara ya da devamlı olarak makyaj yapmak istemeyen kişilere uygulanabilir. Fakat emziren kadınlara, yüzünde açık yarası olanlara, kanser hastalarına, mantar hastalığı ile uğraşanlara ve şeker hastalarına bu işlem tavsiye edilmemektedir. 2 seansta tamamlanan bu işlem; dudak, kaş ya da göze uygulanabilir.

Microblading Uygulaması

Kalıcı makyaj işleminde kaşlar için yapılan Microblading işlemi kaşlara çok daha dolgun ve güzel bir görünüm sağlar. 3Dkıl tekniği olarak da bilinen bu işlem, tek kullanımlık hijyenik iğnelerle yapılmalıdır. Uzun süre kalıcı olan bu işlem, ince kıl çizimlerini organik boyalar eşliğinde gerçekleştirilir. 12 ve 18 ay arası kalıcılığa sahip olan bu işlem, yağlı ciltlerde daha az kullanılırken kuru ciltlerde daha kalıcı olur.

Kemoterapi hastalarına, kan sulandırıcı ilaç kullananlara, kanda pıhtılaşma sorunu olanlara, hamilelere, et benleri üzerine, işlemin yapılacağı yerde enfeksiyon olanlara, albinolara ve psikolojik rahatsızlığı olanlara bu işlem yapılmamaktadır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Mobil Oyunların Kralı: PUBG Mobile

  PUBG, oyun dünyasının fenomenlerinden biridir ve oyuncular arasında büyük bir ilgi görmektedir. Oyunun rekabetçi doğası bazı oyuncuları ...