28 Mayıs 2021 Cuma

Kehribar Tesbih Modelleri

 


Kehribar tesbih erkeklere en çok hediye edilen ürünlerden biri olarak bilinmektedir. Eskiden erişimi zor olmasına karşın artık internet üzerinden isteyen herkes değişik modellere erişim sağlayabilmektedir. Tabi her satış platformu taşların doğal ve orijinal olduğunun garantisini verememektedir. İlerleyen zamanlarda sorun yaşamak istemeyenler sertifika ile birlikte gönderim yapan satıcılara öncelik tanımalıdır.

Satış stratejilerinden sonra sıra en çok satılan tesbih modellerine gelmektedir. Modeller arasında klasik olanlar her daim ilk sıradaki yerini almıştır. Bunun yanı sıra her taş için geçerli olmasa da istekler üzerine özel üretimler de gerçekleştirilebilmektedir. İsme özel hale getirilen teşbihler genellikle koleksiyon parçaları olarak da tanımlanmaktadır. Ülkemizde teşbih kullanmamasına karşın koleksiyonunu yapan ciddi bir kitle vardır. Bahsedilen kitle özellikle atölyelerin nadide parçalarının peşine düşmektedir. Bu tür modeller de internetten erişime açıktır.

Sıkma Kehribar Tesbih

Tesbih modelleri arasında sıkma kehribar olanlar da son yıllarda popülerlik derecesini artırmaktadır. Ülkemizde en çok talep edilen tesbih taşları arasında Oltu da bulunmaktadır. Bu taşın işlemesinin kehribar gibi taşlara göre daha kolay olduğu bilinmektedir. Bundan kaynaklı olarak taş üzerinden kişiye özel üretimler kısa süre içerisinde tamamlanabilmektedir. Ancak satıcılar özel üretimler konusunda belli zaman aralıklarında ciddi şekilde yoğunluk yaşamaktadır. Bundan kaynaklı olarak özel gün hediyelerinde erken davranılması önerilmektedir erken davranılması sayesinde hediye kısa süre içerisinde teslim edilebilecektir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Mobil Oyunların Kralı: PUBG Mobile

  PUBG, oyun dünyasının fenomenlerinden biridir ve oyuncular arasında büyük bir ilgi görmektedir. Oyunun rekabetçi doğası bazı oyuncuları ...