28 Mayıs 2021 Cuma

Turbobit Premium Hesabı Al

 


Turbobit Premium satın al adımlarını takip edenler dosya indirme açısından yaşadıkları sorunları arkalarında bırakmaktadır. Peki nedir bu sorunlar? Öncelikle normal hesap sahiplerinin dosya indirme linklerine ulaşmaları kolay değildir. Bunun için sitede salyangoz ile belirtilen bir hızla beklemeleri gerekmektedir. İndirme ana sayfasında linkin açılabilmesi için ise hem güvenlik sistemlerinin geçilmesi hem de reklamların sona ermesinin beklenmesi lazımdır.

Bahsedilen süreler indirme açısından da sorun teşkil etmektedir. Çünkü normal indirmede dosya boyutuna göre değişim göstermekle birlikte 10 saat ya da üzerinde beklemek gerekebilmektedir. Bu da her durumda mümkün değildir. Turbobit Premium hesap satın al seçeneğini kullananlar bekleme sorunlarının tamamından kurtulmaktadır. Böylelikle acil durumlarda indirme sağlamak için beklemek zorunda kalınmamaktadır. Üstelik ayrıcalıklı olarak tanımlanan bu hesaplara sahip olmanın kampanyalı maliyetleri zannedildiği gibi çok yüksek rakamlardan da oluşmamaktadır.

Keep2share Hesabı

Kişilerin dosya indirme açısından ayrıcalıklara sahip olmaları Keep2share Premium hesaplarında da kendini göstermektedir. Sitenin ismi değişim göstermiş olmasına karşın sunmuş olduğu hizmetler diğeri ile benzerdir. Sadece dosyaların online sistemlere yüklenmiş olduğu platform isimleri değişim göstermektedir. Bireylerin ‘Premium’ olarak değerlendirilen hesapları temin etmelerinden sonra daha pervasız davrandıkları bilinmektedir. Bu tür siteler sistemlerine bulunan dosyalar için zaten bir virüs taraması gerçekleştirmektedir. Ancak kullanıcıların indirme işlemini tamamladıktan sonra dosyaları açmadan bir tarama daha gerçekleştirmeleri önerilmektedir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Mobil Oyunların Kralı: PUBG Mobile

  PUBG, oyun dünyasının fenomenlerinden biridir ve oyuncular arasında büyük bir ilgi görmektedir. Oyunun rekabetçi doğası bazı oyuncuları ...