29 Mayıs 2021 Cumartesi

Twitch İzleyici Botu

 


Ülkemizde Twitch izleyici botu alımları için kullanılabilecek farklı seçenekler bulunmaktadır. Seçeneklerin kullanımı yayıncıların tercihlerine bırakılmış durumdadır. Ancak özellikle son aylarda bu tür alternatifler hemen her yayıncı tarafından kullanılmaktadır. Yayıncılar sadece yayındaki katılımcı sayılarındaki artışı doğal gibi göstermektedir. Bu durumun gerekli hale gelmesi yayın yapan insanların sayısının artmasına bağlı olarak katılımcı sayısının düşmesi olarak açıklanmaktadır. Kaliteli olan uygulamalardan ve sitelerden izleyici botu temin etmenin ise herhangi bir zararı bulunmamaktadır.

Twitch Bot

Twitch botu olarak da açıklanan izleyicilerin satın alınmasında site kararlarının verilmesi aşaması en önemli adımlardan biri olarak görülmektedir. Çünkü takipçi sayısının artırılması aşamasında da izleyici oranlarının yükseltilmesi aşamasında da hesapların şifre gibi bilgilerinin paylaşılması gerekmektedir. İşlem yapılan sitenin güvenlik duvarlarında noksanlıklar olması halinde hesap bilgilerinin üçüncü kişilerin eline geçmesi ihtimaller dahiline girmektedir. Bu gibi sonuçlar almak istemeyenler ilk olarak sitelerin güvenlik sistemlerini kontrol etmelidir.

Yayın yapanların Twitch bot atma aşamasında sayıya da dikkat etmeleri istenecektir. Öncelikle kaç adet izleyici alınacağına yönelik herhangi bir kısıtlama bulunmamaktadır. Ancak normal şartlarda az izlenen bir kimsenin birden binlerce izleyici alması alımın belli olmasına neden olacaktır. Burada önemli nokta gerçekleştirilen alımın doğal gibi görünmesini sağlamaktır. Yayıncılar kendi yayınlarına normalde katılan izleyicilere oranlayarak özel bir sayı belirlemeli daha sonra belirlemiş oldukları sayıyı kademeli olarak artırmalıdır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Mobil Oyunların Kralı: PUBG Mobile

  PUBG, oyun dünyasının fenomenlerinden biridir ve oyuncular arasında büyük bir ilgi görmektedir. Oyunun rekabetçi doğası bazı oyuncuları ...