11 Kasım 2021 Perşembe

Kedi Tasmaları


Petshop, evcil hayvanların ihtiyaçlarını gidermek üzere hizmet veren marketlere verilen isimdir. Petshoplarda papağan, muhabbet kuşu, kedi, köpek, hamster, guinepig, chincilla, balık gibi hayvanların ihtiyaçlarına yönelik malzeme ve ekipmanlar satılmaktadır. 

Petshoplarda yer alan bazı ürünler ve malzemeler normal marketlerde satılabilir. Ancak petshoplardaki ürün çeşitliliğine normal marketlerden ulaşmak mümkün olmamaktadır. Özellikle hamster, guinepig gibi evcil hayvanlar için marketler oldukça yetersiz kalmaktadır.

Aradığımı Petshopta Bulabilir miyim?

Petshopta çalışan görevliler, evcil hayvanların ihityaçları konusunda oldukça yetkn ve bilgilidir. Petshop çalışanları, kararsız olan ya da yeterli bilgiye sahip olmayan müşteriler için yardımcı olmak üzere yetiştirilmektedirler.

Petshopta köpek ve kedi tasması ile kedi ve köpek maması, muhabbet kuşu yemi, hamster yemi, akvaryum, fanus, kuş oyuncakları, kedi evleri, kedi oyuncakları, köpek oyuncakları, hamster kafesi, gibi çeşitli ürünlere ulaşmak mümkündür.

Hangi evcil hayvan için olursa olsun, ürün almadan önce petshop görevlileri ile iletişime geçmek ileride sorun yaşamayı önleyecektir. En çok tercih edilen petshop ürünleri arasında kedi tasması ve köpek maması yer almaktadır.

Kedi tasması almadan önce kedinizin tasmaya alışması için süreye ihtiyacı olduğunu belirtmek gerekmektedir. Kediler, köpeklere nazaran daha başına buyruk hayvanlardır. Bu yüzden tasmayı bir süre benimseyemeyebilirler. Bu yüzden kedi tasması almadan önce muhakkak petshop çalışanına kediniz hakkında bilgi vermeli ve uygun tasma önerisini tercih etmelisiniz.

Köpek maması almadan önce köpeğinizi iyi tanımanız gerekmektedir. Ayrıca köpek mamalarında et oranının yüksekliğine, tahılsız olmasına, soyalı olmamasına, protein oranının yüksek olmasına, glutensiz olmasına dikkat edilmelidir. Köpek maması seçimi yapmadan önce mutlaka köpeğin yaşına, kısırlık durumuna ve cinsine özen gösterilmeli ve uygun mama tercihi yapılmalıdır. Köpek mamasında bulunması gereken vitamin ve mineraller şu şekilde sıralanabilir:

  • A vitamini
  • B1 vitamini
  • D vitamini
  • Kalsiyum
  • Fosfor
  • Demir
  • İyot

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Mobil Oyunların Kralı: PUBG Mobile

  PUBG, oyun dünyasının fenomenlerinden biridir ve oyuncular arasında büyük bir ilgi görmektedir. Oyunun rekabetçi doğası bazı oyuncuları ...