23 Şubat 2022 Çarşamba

Microbeton

 


Mevcut yüzeyin kaldırılmasına gerek olmayan microbeton zemin uygulamalarında, mozaik, çelik, epoksi ve seramik gibi tutunması zor olan yüzeylere dahi yüksek aderans gösterilip böylelikle rahatlıkla kaplanabilir alanlara sahip olunur. Pratik şekilde kürlenmesi sayesinde, uygulamanın üzerinden 3 saat geçtikten sonra üzerinde yürünebilir. 24 saat sonra hafif yük trafiğine açılabilirken 7 gün sonra da ağır yük trafiğine açılabilir.

Mikrobeton uygulamaları, geri dönüşüme oldukça uyumlu bir kullanım sağlar. Toksik ham maddeler içermez dolayısıyla son derece sağlıklı alanların oluşmasına zemin hazırlar. Yüksek basınç direncine sahip ürünlerdir. Toz yapmayan zeminler elde edilir ve uzun ömürlü kullanım getirir. Günümüz mimari yaklaşımıyla uyumlu bir görünüm yakalanmasını sağlar.

Beton Görünümlü Boya Nedir?

Beton görünümlü boya, dekoratif bir boya çeşididir. Ortama kişilik kazandırır ve stil sahibi bir mekân ortaya çıkarır. Son dönemlerde bir hayli popüler hale gelmiştir. Beton efektli olan sıva uygulamalarından sonra yaygın şekilde aranmaya başlayan beton etkisi için duvar uygulamalarında kullanılan ürünlerdir.

Şehir yaşamından insanı uzaklaştırmak için tasarlanmış birçok yerde kullanılan bu tip boyalar, sahip olduğu doku sayesinde ortama bambaşka bir hava katar. Diğer kaplama ürünlere göre nefes alma özelliğiyle birlikte, oldukça sağlıklıdır ve yıllar geçse bile tamir ve rötuş yapılabilmesinden kaynaklı son derece uzun ömürlüdür. Uygulama alanı görüldüğü takdirde, değişim daha yakından hissedilebilecek ve fark görülebilecektir.  

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Mobil Oyunların Kralı: PUBG Mobile

  PUBG, oyun dünyasının fenomenlerinden biridir ve oyuncular arasında büyük bir ilgi görmektedir. Oyunun rekabetçi doğası bazı oyuncuları ...